Extra service

Een simkaartje met data? Linnengoed? Airport transport?

Wij regelen het voor jou!

Om je komst naar Curaçao nog makkelijker en veiliger te laten verlopen bieden wij je de onderstaande diensten aan. Met deze diensten blijf je gelijk na aankomst in contact met het thuisfront, is je vervoer vanaf het vliegveld naar je nieuwe woning geregeld en heb je meer ruimte in je koffer omdat je geen linnengoed hoeft mee te nemen. Je kunt de diensten afzonderlijk van elkaar afnemen of maak gebruik van onze pakketten met interessante kortingen, zeker als je met meerdere personen arriveert. In al onze verhuurovereenkomsten zit een bestelformulier zodat je deze diensten eenvoudig van ons af kunt nemen


Ophaaldienst van het vliegveld

Na een lange reis van 9 uur vliegen of meer heb je waarschijnlijk geen zin meer om je vervoer te regelen. Vandaar dat wij je bij aankomst op kunnen pikken. Vanaf het vliegveld rijden we gelijk naar je woning waarbij we je nog voorzien van wat handige tips voor je verblijf op Curaçao. Bij de woning stellen we je voor aan de eigenaar of geven je zelf een rondleiding als wij je woning naast verhuren ook beheren.

Kosten: € 27,00 (op basis van één persoon)
Kosten: € 20,00 (op basis van twee of meer personen, per persoon)


4G Simkaart, gelijk bereikbaar na aankomst

Gelijk weer bereikbaar op je eigen Curaçaose nummer direct na aankomst. Voor je vertrek sturen wij je alvast het telefoonnummer toe waarop je gedurende je verblijf op Curaçao bereikbaar zult zijn. Geef deze direct aan je familie en vrienden en blijf in contact. Uiteraard beseffen wij ons ook dat dit tegenwoordig via de digitale weg eenvoudig te realiseren is maar lokaal wensen de mensen je toch te kunnen bellen. Zeker als je stage gaat lopen, nog een baan zoekt of reeds werk hebt wil je werkgever je graag kunnen bereiken op een lokaal nummer. Hou er daarbij ook rekening mee dat vanuit Curaçao naar een buitenlands mobiel nummer bellen vrij kostbaar is. De meesten zullen dit om die reden dan ook niet doen.

Kosten: € 37,50 Inclusief Ang. 20,- beltegoed


Linnengoed pakket, bespaar ruimte in je koffer!

Zo goed als alle woningen worden exclusief linnengoed geleverd. Indien gewenst kunnen wij een linnengoed pakket voor je aanschaffen en voor je komst je bed opmaken. Na een lange reis wel zo lekker. Daarnaast is het hierdoor mogelijk meer van je persoonlijke bezittingen mee te nemen naar Curaçao en is de kans klein dat je hoeft bij te betalen bij het inchecken voor eventueel extra gewicht. Bij het linnengoed pakket leveren wij één hoeslaken, één laken, één kussensloop, één kussen en twee handdoeken. Het pakket wordt je eigendom en is niet in bruikleen.

Kosten: € 65,00 (eenpersoonsbed linnen)
Kosten: € 70,00 (twijfelaar-/queensize linnen)
Kosten: € 75,00 (kingsize linnen)

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan